2024. március 19. - József
  • Email:
  • Telefon: 36-52-410-811
  • 4032 Debrecen Bolyai u. 25.
Magyar In English
Istentiszteletek
Szivárvány újság
Zenék
Legfrissebb igehirdetések
Vallomások
Pályázati projekt

Pályázati projekt

Ifis évnyitót tartottunk

2017. október 5.

A tanév ugyan már sokunk számára régen megkezdődött, az ifis alkalmak kezdetének szeptember 22-én, péntek délután jött el az ideje. Elképesztően sokan gyűltünk össze, hogy megtartsuk évnyitónkat, nem volt olyan az átriumban, aki ne talált volna beszélgető partnereket. A társalgások mindenféle finomságok fogyasztása és társasjátékok mellett zajlottak.
Miután mindenki megérkezett, szőnyegeket terítettünk a földre, és azon ülve hallgattuk Bertha Zoli hangulatos, gyertyafényes áhítatát, amely az évnyitó címét adó: Csak játék az élet? kérdés kifejtésére épült. Természetesen sokat énekeltünk a fantasztikus zenekarral együtt. Ezek után Püski Eszter jóvoltából megtudtuk az előttünk álló évre vonatkozó elképzeléseket az ifikkel kapcsolatban. Ezentúl péntekenként fogunk találkozni, és megújult formában lesznek megtartva alkalmaink. Témáink megértéséhez a szuper ifivezetőink mellett az Ifi alpha filmsorozat is segítségünkre lesz, valamint tervben van egy közös program is: egy ifjúsági dicsőítő nagyrendezvény Budapesten.
Az alkalom végén visszatértünk a kötetlen beszélgetésekhez és a társasozáshoz, valamint eltüntettük a szeretetvendégség utolsó morzsáit is.
Úgy tűnik, hogy megint egy izgalmas év elé nézünk, ráadásul nem kevesen. Ezek után már nem csak az iskola vége miatt várom a péntek délutánokat.

Pál Andor

Legfrissebb

Fotóalbumok:

Gyülekezeti hétvége
Imaéjjel

Videók:

Gyermekórások karácsonyi műsora (fél 11)
Gyülekezeti tábor - 2015
GYÜLEKEZETALAPÍTÁS
Életképek
Betöltés…
További fotók megtekintéséhez
kattintson ide!
Gyülekezeti virág
Gyülekezeti virág
Kattintson a virágra a gyülekezet felépítésének megtekintéséhez!
Gyülekezeti könyvtár
Gyülekezeti könyvtár
Kattintson a könyvtárunkban megtalálható könyvek listájához!